Joan Palou Redorta

Servei: 
Urologia
Càrrec: 
Directors de Servei

 

Doctor en Medicina i Cirurgia, especialista en Urologia i professor associat d'Urologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Cap de la Unitat d'Urologia Oncològica de la Fundació Puigvert (2004 - 2017)

Els seus interessos principals són la recerca clínica en oncologia (carcinoma de cèl·lules urotelials, sobretot el càncer de bufeta no múscul invasiu i tumors del tracte urinari superior), la cirurgia laparoscòpica i la robòtica.

És membre de l'Asociación Española de Urología, de l'European Association of Urology, de l'American Urological Association, de la Société International d'Urologia i de l'American Association of Genitourinary Surgeons. També és membre de la junta de l'European School of Urology. I del grup encarregat de les guies de càncer de bufeta no múscul invasiu de l'European Association of Urology.

Ha publicat diversos capítols en llibres de medicina i urologia, i ha participat en múltiples publicacions en revistes urològiques indexades. També és membre del comitè de redacció de diverses revistes nacionals i internacionals.

A més, ha fet diverses conferències en reunions nacionals i internacionals i, com a professor convidat, als hospitals universitaris d'arreu del món. I també ha dut a terme cirurgies laparoscòpiques i robòtiques en directe en fòrums nacionals i internacionals.

Notícies

Esdeveniments